“Onze veilige haven”

Wij hebben dit mooie pand betrokken in  maart 2013, een verademing vergeleken met onze vorige accomodatie genaamd “Het Baken” dat paar maanden na ons vertrek is afgebroken.

We zijn heel blij met onze locatie! Veel licht. Mooi fris gebouw met de openslaande deuren, ons terras cq. parkeerplaats en in de avond het gratis parkeren aan onze kant van het spoor.

We hebben eenn mooie grote zaal van tien bij zes meter wat voldoende is voor onze activiteiten.

In onze ruime keuken van zes bij twee en een halev meter is het gamakkelijk om wat klaar te maken. Bijvoorbeeld als we wedstrijden hebben, maar ook bij feestjes en partijen wordt de keuken intensief gebruikt.

We hebben in 2017 een mooie renovatie gehad, deels door gemeente en deels via sponsoring. Alles bij elkaar heeft geleid dat we mooie (extra) keukenblokken hebben staan met inbouw gas en oven,  mooie kraan en chique zwartgemeleerde werkbladen met bijpassende vloer. Dank hiervoor aan de stille sponsors , die dit mogelijk maakten!

Onze wens gaat uit om sponsors te krijgen voor onze activiteiten uit te breiden dus als u iemand of een bedrijf weet…we houden ons aanbevolen!

Een paar jaar geleden  hebben we het terras geheel opgehoogd. Helaas was het erg verzakt en werd dit niet door de gemeente bekostigd, dus moeten lenen helaas.  We hebben een leuke tuin-rand eromheen en waren begonnen met plaatsen van bamboe tegen inkijk, rommeldump van Essobezoekers en koplampen die in je gezicht schijnen. Helaas werkt dit niet en gaat snel kapot. We zoeken dus nog een bedrijf of iemand die ons een omheining doneert! Kunt u ons helpen?!

Er staan genoeg bomen en struiken en verder planten we nog bollen en zaden, zodat het een fleurig geheel wordt!

Wij hebben verder vier grote inloopkasten, zoals het OBR dit noemt, wij zeggen eerder lange smalle zijkamers, waarvan één ons plan heeft een kinderkamer van te maken, als de ouders in de zaal iets anders aan het doen zijn. Helaas is hier nog steeds niets van gekomen en is het nog opslag.

En als laatst, maar zeker niet te vergeten, de sanitaire voorzieningen. Deze zijn een luxe vergeleken bij ons oude pand! Keurig gescheiden toiletten met ruime gelegenheid tot opfrissen. Een zeer ruime gezamelijke toilet, die tevens geldt als invalidetoilet, ook met mooie opfrishoek en babyroom. Echt klasse. Verder een normale gezamelijke toilet en een urinoir.

Wij zijn met onze vereniging en darters hier naar toe gegaan en verder  zoeken we naar nog meer mensen en verenigingen, die dit gebouwtje wel zien zitten om hun hobby, activiteiten in uit te kunnen oefenen.

Wij zoeken dus nu actief naar meer huurders! Zeer goedkope huurprijs maar vol is vol!

Wij zijn vooral op zoek naar mensen, verenigingen of activiteiten voor de doordeweekse ochtenden en middagen. Op deze momenten is er nog veel ruimte in de agenda. Onze avonden van maandag t/m vrijdag vol, maar vragen staat vrij en gaat er iemand weg, dan is het fijn om weer iemand anders blij te kunnen maken.

Meldt u bij mij of plaats een reactie en er wordt met spoed op gereageerd.

Corrie

06-53756037

dottiefriends@upcmail.nl

Tot ziens in ons  clubhuis “Onze Veilige Haven” !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *