“Onze veilige haven”

We hebben hier een mooi pand betrokken vanaf maart 2013.  Sommige dingen wat kleiner, soms wat groter. Maar genoeg ruimte voor iedereen.

Wel zijn we wat ingekrompen met onze aquaria, aangezien we nu maar één zaal hebben, waar alles in moet gebeuren, niet zoals  in “Het Baken” een zaaltje voor de aquarianen en een zaaltje voor de restactiviteiten.

We hebben nu een super grote keuken van 6×2,5 meter. Dat is leuk om weer eens wat klaar te kunnen maken, als we een feestje bouwen. Onze wens gaat wel uit om een nieuwe keuken te installeren, maar ja…. sponsors gezocht!

Verder hebben we geen groene tuin meer, maar wel een groot terras, weliswaar grenzend aan de Esso, dus niet voor je rust, maar wel ter uitbreiding van de zaal, die daaraan grenst met openslaande deuren. Afgelopen najaar hebben we het terras geheel opgehoogd. Helaas was het erg verzakt en werd dit niet door de gemeente bekostigd, dus moeten lenen helaas.  We hebben een leuke tuin-rand eromheen. We zijn begonnen met plaatsen van bamboe tegen inkijk, rommeldump van Essobezoekers en koplampen die in je gezicht schijnen. Dit was  voor het slechte weer en koude begon. Het helpt, dus in voorjaar maar weer verder. Er staan genoeg bomen en struiken en verder planten we nog bollen en zaden, zodat het een fleurig geheel wordt!

Wij hebben verder vier grote inloopkasten, zoals het OBR dit noemt, wij zeggen eerder lange smalle zijkamers, waarvan één ons plan heeft een kinderkamer van te maken, als de ouders in de zaal iets anders aan het doen zijn. Helaas is hier nog steeds niets van gekomen en is het nog opslag.

En als laatst, maar zeker niet te vergeten, de sanitaire voorzieningen. Deze zijn een luxe vergeleken bij ons oude pand! Keurig gescheiden toiletten met ruime gelegenheid tot opfrissen. Een zeer ruime gezamelijke toilet, die tevens geldt als invalidetoilet, ook met mooie opfrishoek en babyroom. Echt klasse. Verder een normale gezamelijke toilet en een urinoir.

Wij zijn met onze vereniging en darters hier naar toe gegaan en verder  zoeken we naar nog meer mensen, die dit gebouwtje wel zien zitten voor hun hobby, activiteiten etc.

Wij zoeken dus nu actief naar meer huurders! Zeer goedkope huurprijs en …..vol is vol!

Wij zijn vooral op zoek naar mensen of activiteiten voor de ochtenden en middagen  door de week. Helaas zijn deze nog niet gevuld. Onze avonden zijn wel gevuld van maandag t/m vrijdag, maar vragen staat vrij en gaat er iemand weg, dan is het fijn om weer iemand anders op “voorraad” te hebben.

Meldt u bij mij of plaats een reactie en er wordt met spoed op gereageerd.

Corrie

06-53756037

dottiefriends@upcmail.nl

Tot ziens in ons  clubhuis “Onze veilige haven” !

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *