Lidmaatschap van Aquariumvereniging

Zoals wij al op de voorpagina al schreven, zijn we een kleine verenigng met, helaas, een beperkt aantal leden, Dit komt omdat de vereniging in de loop der jaren enigzins is verouderd en er tegenwoordig maar moeilijk jongeren te vinden zijn, die van dit soort verenigingen houden.

Dat is erg jammer, want zo wordt de club alleen maar ouder en kleiner, terwijl we graag weer een bloeiend clubverband willen; een leerzame ondersteuning willen zijn voor nieuwe en ook natuurlijk oudere aquarianen!

Wij zouden u dan ook graag willen verwelkomen als nieuw lid.

Het lidmaatschap kost € 55,- per jaar. Hiervoor kunt u wekelijks gebruik maken van de verenigings faciliteiten zoals visbeurs, gereduceerde prijzen van voeding en accessoires en natuurlijk de zéér billijke tarieven van de hapjes en drankjes.

U kunt altijd ons geheel vrijblijvend enkele keren bezoeken om de sfeer te proeven en hopen dat u dan uiteindelijk ons met een lidmaatschap wilt belonen.

U kunt natuurlijk ook denken: ik vind het zo leuk, wat deze mensen doen, ik hoef niet zo nodig te komen of woon te ver weg, maar wil hen wel steunen. Dit kan natuurlijk ook. Wij zouden daar ook erg blij mee zijn. U wordt dan toch ook op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, veranderingen, verbeteringen en vergaderingen.

Wilt u meer hierover weten, ga dan even naar onze contactpagina en vul het formulier in, of neem contact op met mij.

Ik hoop spoedig van u te horen of kennis te maken met u!

 

Met vriendelijke groet,

Corrie Reevers
Voorzitter

Benkrekening NL18ABNA0430022867
Tnv. Av. de Bijlzalm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.