Darten

 

 

 

 

 

Wij hebben drie dartteams, maar zoeken nog meer teams en particulieren, die bij ons willen komen darten! Dus ook gewoon een potje gooien is prima.

Helaas komt het particuliere deel nog niet echt goed van de grond. We zijn nu op zoek naar jong en oud, die zich willen inschrijven voor een avond of middag om bij ons te komen darten.

Wij hebben 5 mooie banen met Bulls matten en goede spots!

Wanneer we echt een toernooi uitzetten, werken we met singles en koppels, komt het op nationale dartsites te staan en op de dartagenda van Facebook, maar ook op Dartlocatie Onze veilige haven van Facebook. U kunt ook mij toevoegen op Facebook onder de naam Corrie Reevers!

U kunt terwijl u speelt ook heerlijk genieten van onze ruime sortering drankjes en hapjes en lekkere broodjes tegen gereduceerde prijzen.

Wij hebben drie dartteams,  HDO-darters ,op donderdagavond The Indians en vrijdagavond EdenSprings en De Strevertjes! U bent natuurlijk dan ook van harte welkom om te genieten van de sfeer en misschien ook een pijltje te gooien op de vrije baan. De HDO-darters spelen iedere 14 dagen een thuiswedstrijd tegen een andere HDO ploeg.

Vanaf 11 januari 2015 organiseren we ook een jaarranking: 9 maanden 1x per maand een ranking zonder prijs en in december de eindranking met mooie geldprijzen. Hoe meer spelers, hoe hoger de pot! U kunt zich nu inschrijven telefonisch, per sms of what’s app of een mailtje naar dottiefriends@upcmail.nl

Meer info zie subpagina : dartranking

Onze locatie:  “Onze veilige haven”, Voorburgstraat 2, 3037 PM  Rotterdam, dit is naast de Esso op de Gordelweg. U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur op donderdag-en vrijdagavond als onze thuisteams thuis spelen. Wilt u zeker zijn dat er darten is, bel dan even 06-53756037.

Wij hopen een bloeiende dartgelegenheid te worden. Hoe meer teams er komen, hoe liever het ons is. Maar ook niet te vergeten, de gewone man of vrouw, die zin heeft om te darten of het te leren. Meldt u aan, als het u wat lijkt!

Kom, kijk en ervaar, oefen, leer en verbeter!

Tot ziens!

06-53756037

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.