Pc voor minima

Beste dames/heren,

Graag vraag ik Uw aandacht voor het volgende. Sinds een aantal weken zet ons clubhuis zich in voor de minima families. We hebben iemand met zeer veel computerervaring die alles nakijkt, maakt enz. Wij hebben her en der berichten gepost voor het inzamelen van apparatuur zoals PC’s, laptops, monitoren en losse interne onderdelen (zoals harde schijven, cpu’s, geheugen modules etc.) om systemen te repareren. Ondanks dat we nu in totaal zo’n 13 PC’s en 4 laptops hebben kunnen uitleveren, zijn we op zoek naar nog veel meer, want er zitten zeker zo’n 300+ gezinnen te wachten. Veel gezinnen daarvan hebben soms amper te eten, en de kinderen lopen ver achter qua school vanwege de thuiswerk periode tijdens Corona. De kinderen hebben dit schoolwerk niet kunnen doen omdat de gezinnen simpelweg niet de spullen hebben om dit mogelijk te maken en geen geld hebben om het te huren of aan te schaffen.

Hierbij vraag ik U of Uw organisatie nog enige van bovenstaande apparatuur kan missen. De apparatuur hoeft niet mooi te zijn, het hoeft niet nieuw te zijn, het hoeft zelfs niet allemaal te werken, want onderdelen kosten ook veel geld. Onze pc man verklaart dit: Uiteraard als ex-ITer ben ik me bewust van de privacywet en kan ik U garanderen dat er NIETS qua persoonlijke of bedrijfsgegevens op eventueel door U geleverde apparatuur zal blijven staan. Alle media wordt niet geformatteerd maar gewiped waarbij iedere sector van de media overschreven wordt met een karakter zodat er niets meer met welke herstel software dan ook kan worden hersteld. Stickers die eventueel op apparatuur zou zitten waarbij het apparaat gekoppeld kan worden aan een persoon of organisatie worden tevens netjes verwijderd. Hierna zal het apparaat worden voorzien van een nieuw Operating System.

Ik hoop dat U mij en de minima kan verblijden met een posititief antwoord op dit verzoek door een reactie naar ons te sturen.

I.v.m. hoge bezinekosten en reistijd zijn wij helaas wel genoodzaakt om het ophaalgebied voor ons te beperken tot Omgeving Rotterdam/Zuid-Holland. Indien U liever geen vreemde mensen aan Uw deur heeft, is het ook altijd mogelijk om bij ons af te komen geven. Woont u verder weg contacten mag altijd. Misschien vinden we een oplossing!whatsapp me maar op 06-53756037

Bij voorbaat dank!