“Onze veilige haven”

Wij hebben dit mooie pand al weer 8,5 jaar. Het is een prachtig pand met veel mogelijkheden.

Het heeft een mooie grote zaal van 10x 6 meter, grote keuken met alles erop en eraan van 6×2,5 en een heerlijk supergroot terras cq. parkeerplaats.

Ideaal voor onze darters, die zich hier heerlijk kunnen uitleven. We hebben de mogelijkheid om 5 banen te leggen zodat we leuke wedstrijden kunnen doen.

Ook ideaal voor andere activiteiten , zoals leuk dansfeestje, bingo, of ander gezellig samenzijn met al onze vaste teamleden van al onze clubs.

We proberen heel veel te doen, maar helaas gooit ook bij ons corona roet in het eten. Nu al die tijd al gesloten op 2 x amper maand open te zijn geweest. We kunnen daardoor niets organiseren waardoor onze stille sponsors ons ook niet willen en kunnen steunen. Hebben dan ook veel terug moeten betalen toen veel werd afgelast. Leven is hard helaas. Dat is ook de reden dat we steeds spullen verkopen nu voor ons clubhuispotje.

Helaas vaste lasten gaan door, ook al proberen we het te reduceren, zij het tijdelijk. We hopen nog steeds op tegemoetkoming Gemeente of mensen die ons uit de brand willen helpen. We hebben het echt moeilijk! We verhuren ook veel spullen. Alles voor de pot. En alle beetjes helpen. 

Het is een leuke locatie die een mooi bloeiend clubhuis was en hopen snel weer uit deze ellende te komen en met veel plezier verder te gaan. 

We doen veel voor goede doelen, want… wie goed doet, goed ontmoet! 

In de avond is het gratis parkeren aan onze kant van het spoor.

Onze wens gaat uit om sponsors te krijgen voor onze activiteiten uit te breiden dus als u iemand of een bedrijf weet…we houden ons aanbevolen!

We hebben een leuke tuin-rand eromheen en waren begonnen met plaatsen van bamboe tegen inkijk, rommeldump van Essobezoekers en koplampen die in je gezicht schijnen. Helaas werkt dit niet en gaat snel kapot. We zoeken dus nog een bedrijf of iemand die ons een omheining doneert! Kunt u ons helpen?!

Er staan genoeg bomen en struiken en verder planten we nog bollen en zaden, zodat het een fleurig geheel wordt!

Wij hebben verder vier grote inloopkasten, zoals het OBR dit noemt, wij zeggen eerder lange smalle zijkamers, waarvan één ons plan heeft een kinderkamer of kantoortje van te maken, als de ouders in de zaal iets anders aan het doen zijn. Helaas is hier nog steeds niets van gekomen en is het nu verkoophoekje van onze tweedehands spulletjes. 

Verder voorraadkasten, klushok en verhuurhok. 

En als laatst, maar zeker niet te vergeten, de sanitaire voorzieningen. Keurig gescheiden toiletten met ruime gelegenheid tot opfrissen. Een zeer ruime gezamelijke toilet, die tevens geldt als invalidetoilet, ook met mooie opfrishoek en babyroom. Echt klasse. Verder een normale gezamelijke toilet en een urinoir.

In ons halletje een grotere kapstok. 

Wij zijn met onze vereniging en darters hier naar toe gegaan en verder  zoeken we naar nog meer mensen en verenigingen, die dit gebouwtje wel zien zitten om hun hobby, activiteiten in uit te kunnen oefenen. Vergaderingen bijv. of niet commerciele activiteiten. 

Wij zoeken dus nu actief naar meer huurders! Zeer goedkope huurprijs maar vol is vol!

Onze avonden van maandag t/m vrijdag vol, maar vragen staat vrij en gaat er iemand weg, dan is het fijn om weer iemand anders blij te kunnen maken.

Meldt u bij mij of plaats een reactie en er wordt z.s.m. op gereageerd.

Tot ziens in ons  clubhuis “Onze Veilige Haven” !

Corrie

06-53756037

dottiefriends@upcmail.nl

Benkrekening NL18ABNA0430022867
Tnv. Av. de Bijlzalm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.