Welkom bij Aquarium Vereniging De Bijlzalm!

Graag wil ik u laten kennismaken met onze gezellige, 70 jaar oude aquariumvereniging “A.V. De Bijlzalm”.

Onze vereniging telt momenteel 6 leden. We zouden graag zien dat we weer gingen groeien!

Het is een gezellig clubje van middelbare leeftijd. Wij komen één maal per week bij elkaar, om met een drankje en een hapje te praten over onze belevenissen, niet alleen die van de aquaria en vijvers, maar ook de week door te praten en elkaar van adviezen te voorzien op gebied van computers, motoren, doe-het-zelf en allerlei dagelijkse dingen. Er is altijd wel een luisterend oor. We staan voor elkaar klaar voor zover mogelijk.

Wij hebben drie aquaria staan, die wekelijks worden onderhouden. We proberen ook weer wat meer planten te gaan kweken en verkopen c.q. ruilen voor andere planten of vissen.

Ook halen we veel dierbenodigdheden uit Duisburg bij de grootste dierenwinkel van Europa Zoo-Zajac. Hierdoor kunnen wij voor onze leden goedkoper aan voeding en aquariumbenodigdheden komen.

Kortom, een gezellig samenzijn, waar men uit is, maar toch zich thuis voelt!

Verder wil ik u nog wijzen op meerdere activiteiten, die wij aan u willen voorstellen. “Onze veilige haven” exploiteert meer, niet alleen “De Bijlzalm” als aquariumvereniging, maar ook een daaraan verbonden dartgelegenheid met landelijke toernooien en HDO-darten. Onze grootste drijfveer tegenwoordig. Zie meer daarover op de pagina’s!

Al deze clubs zoeken nog nieuwe leden, dus lees u in en reageer, want hoe meer leden, hoe beter het voortbestaan van “de Bijlzalm” en andere onderdelen gewaarborgd blijft!

We hebben inzamelingsacties voor het goede doel. Helpen minima. Sparen voor Energie4all, een energiestofwisselingsziekte.

Wij kunnen nog steeds clubs gebruiken voor overdag doordeweeks in ons gezellige clubhuis!

Voorburgstraat 2, 3037 PM Rotterdam

Routeplanner: Gordelweg 119,

3038 GA Rotterdam Veel lees- en kijkplezier!  

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.